Fes-te col·laborador!

La Festa del Mercat es fa gran any rere any amb la participació de la gent de la ciutat. Tothom hi pot participar, no només abillant-se com els ampostins de principis de segle XX, també col·laborant en l'organització d'activitats i espectacles o fent-se col·laborador/a d'organització.

Com pots ser col·laborador/a?

Hi ha dos maneres: 

  • Fent acomanyament de grups
    A la Festa del Mercat hi ha grups d'animació que fan espectacles de carrer. La feina dels col·laboradors/es és acompanyar-los i guiar-los pels carrers del barri de la Vila. És el punt d'unió entre aquests grups i la Festa. 
  • Suport a l'organització d'espectacles en recinte tancats
    En aquest cas, la feina dels col·laboradors/es serà la de donar suport organitzatiu i logístic en els diferents passis dels espectacles en recintes tancats, com la sarsuela o les varietés. 

Requisits per ser col·laborador/a

Per ser col·laborador/a de la Festa del Mercat només hi ha dos requisits: tenir més de 16 anys i moltes ganes de participar de manera activa a la Festa. Cal tenir en compte que els col·laboradors/es representen un dels pilars fonamentals de l'organització i desenvolupament de la Festa i han d'estar-hi compromesos. 

Sol·licitud presencial (obligatori per als menors de 18 anys)

Descarregar-te el full d'inscripcions, imprimir-lo i entregar-lo signat al registre de l'Ajuntament d'Amposta. 

Descarregar formulari d'inscripció (PDF, 92KB)

Sol·licitud online (només majors de 18 anys)

Si tens més de 18 anys et recomanem que facis la sol·licitud de forma online: és més ràpid i no has de desplaçar-te fins a l'Ajuntament:

Realitzar la sol·licitud online (formulari web)

Termini màxim

La data límit per poder sol·licitar ser col·laborador/a és el 17 de maig de 2017.

 _MGM7536_Mitja.JPG

 

 

Cercar

Segueix la Festa!