Visites guiades amb motiu de la festa del Mercat a la Plaça d’Amposta (2013)

visites-guiades-museu-tteeEls dies 18 i 19 de maig des del Museu de les Terres de l'Ebre i l'Ajuntament d'Amposta s'han preparat una sèrie de visites guiades, que aquest any estaran tematitzades a l'entorn dels centres d'ensenyament de la ciutat amb motiu de la celebració del centenari de les escoles públiques d'Amposta. Per altra banda s'ha organitzat una visita guiada teatralitzada a les sales d'exposició del Museu que també està inclosa dins dels actes de la Nit dels Museus i del Dia Internacional dels Museus que es celebren aquest mateix cap de setmana.

El programa de visites guiades és el següent:

Dissabte dia 18 de maig
• 18:00-19:30h: Visita guiada "Cent anys de les Escoles Nacionals. Ruta urbana "Els centres d'ensenyament d'Amposta". Lloc de trobada: Museu de les Terres de l'Ebre. Serveis Educatius i Turístics del Museu de les Terres de l'Ebre

• 21:00-22:30 h: NIT DELS MUSEUS. Visita teatralitzada a les sales d'exposició permanent del Museu de les Terres de l'Ebre, amb motiu del Dia Internacional dels Museus i de la Nit dels Museus. Lloc de trobada: Museu de les Terres de l'Ebre

Diumenge 19 de maig
• 11:30-13:00 h: Visita guiada "Cent anys de les Escoles Nacionals. Ruta urbana "Els centres d'ensenyament d'Amposta". Lloc de trobada: Museu de les Terres de l'Ebre. Serveis Educatius i Turístics del Museu de les Terres de l'Ebre.

Amb motiu d'aquestes celebracions el Museu de les Terres de l'Ebre realitzarà jornades de portes obertes el divendres per la tarda, el dissabte (matí i tarda) i el diumenge al matí, dins del seu horari habitual.

Cercar

Segueix la Festa!