Fes de la festa el teu plató a la Plaça!

Concurs creatiu de fotografia amb mòbil per a joves de la XI Festa del Mercat a la Plaça. Cadascun dels membres del grup anirà vestit d'època. Les fotografies s'hauran de realitzar entre el dijous 16 i el diumenge 19 de maig de 2019.

Requisits:

1. Es tracta d'un concurs de fotografia amb dispositius mòbils, s’han de presentar 10 fotografies de 10 àmbits temàtics diferents de la Festa del Mercat.

2. Els grups estaran conformats per 4 joves (11 a 17 anys) que hauran de realitzar un àlbum digital conjunt amb les 10 imatges.

3. Àmbits temàtics:

La gastronomia

Balls populars o de l'època.

Parada amb un ofici antic

Fira d'artesania

Element patrimonial centenari

Personatge des de l'Amposta centenària.

Espectacle

Jocs tradicionals

Música

El riu Ebre

4. La proposta que es valorarà estarà composta per:

10 fotografies (Una fotografia per cada àmbit)

5. Aquest àlbum compost per les 10 propostes serà puntuat per un jurat que establirà la millor proposta tenint en compte els següents criteris:

Que reflecteixin els 10 àmbits temàtics de la Festa.

La qualitat visual en el conjunt de la proposta d'àlbum.

L'originalitat de la proposta global.

Que el conjunt de les 10 imatges compleixin els requisits dels apartats 1, 2, 3 i 4.

6. El jurat estarà format per 3 professionals de la imatge i els audiovisuals.

7. Cada grup lliurarà la proposta final amb les 10 imatges escollides enviant-les per www.wetransfer.com al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el nom del grup, el nom del membre portaveu, un número de telèfon i una adreça de correu electrònic.

8. La data límit del lliurament de la proposta serà el dimarts 21 de maig de 2019 a les 24.00 h.

9. El premi a la millor proposta de grup es comunicarà per xarxes socials i al grup premiat.

10. El jurat valorarà les propostes de cada grup i el lliurament del premi es comunicarà i lliurarà la setmana posterior a la XI Festa del Mercat a la Plaça.

11. La decisió del jurat serà inapel·lable. El jurat podrà declarar desert el premi.

12. Els guanyadors i concursants cedeixen els drets de reproducció de les seves obres per qualsevol finalitat informativa i/o publicitària dels organitzadors, posant el nom de l’autor/a i sense poder cedir-se a tercers. La resta seran retornades als participants que així ho demanin abans del 31 de desembre de 2019.

13. Els premiats hauran d’estar presents a l’hora de l’entrega dels premis o delegar en algú, en cas d'absència es retirarà el premi.

14. L’organització podrà introduir les modificacions que estimi convenients per al bon funcionament del concurs, i el jurat resoldrà les qüestions que puguin sorgir pel que fa a la interpretació d’aquestes bases.

concurs fotografia nit festa del mercat a la placa amposta 2019

Cercar

Segueix la Festa!