La pel·lícula de cinema mut de la Festa del Mercat a la plaça busca extres

Els caps de setmana de l'11 al 13 de març i de l'1 al 3 d'abril, diferents localitzacions d'exteriors d'Amposta s'ompliran de gent per gravar la tercera part de la trilogia de cinema mut que es projecta durant la Festa del Mercat a la Plaça. Amposta Mon Amour és el nom d'aquesta darrera producció on tornaran a aparèixer els personatges de les altres dos produccions (L'herència de l'avi Gisbert (2012) i La consulta del doctor Forcadell (2014)) com el doctor Forcadell o els germans Gisbert. "Es tracta de la producció més ambiciosa i amb més pressupost", assenyala el director i guionista de la pel·lícula, Jordi Galo, que també avança que "és el guió més divertit i romàntic dels tres i que vol ser un homenatge a les pel·lícules clàssiques de l'època". "El personatge principal és el doctor Forcadell que s'ha enamorat per primer cop, el seu rival intentarà endeutar el poble i els germans Gisbert l'ajudaran", descriu Galo.

Les localitzacions del rodatge seran principalment exteriors i, tal i com comenta el productor de la pel·lícula, Jaume Moya, de Filmsnòmades, es necessiten un mínim d'una cinquantena d'extres, "però si en tenim 80, també ens anirà bé". "Sobretot necessitem xiquets i xiquetes d'entre 6 a 10 anys, vestits amb la indumentària d'aquella època", afegeix Moya. Tots aquells que vulguin participar poden inscriure's a través d'un correu electrònic aAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

La pel·lícula, que compta amb el suport de l'Ajuntament d'Amposta, preveu un pressupost de rodatge d'entre 4.000 i 5.000 euros. 

Cercar

Segueix la Festa!