Cinema Mut a la Festa del Mercat

Gaudeix de les dos últimes pel·lícules de la trilogia de cinema mut amb humor, aventures i molt d'amor. Dues produccions de la Festa del Mercat filmades a les Terres de l'Ebre per a les edicions de la Festa del Mercat a la Plaça del 2014 i del 2016 i que han estat projectades a la Fira Modernista de Terrassa. Producció de Filmsnòmades amb direcció de Jordi Galo.

Dissabte 20 de maig

17:00 - Amposta Mon Amour - 45 min

20:00 - La consulta del Doctor Forcadell - 40 min

Diumenge 21 de maig

12:00 - Amposta Mon Amour - 45 min

18:00 - La consulta del Doctor Forcadell - 40 min

19:00 - Amposta Mon Amour - 45 min

Lloc: Teatre del Casal

Preu únic: 5€ (seients no numerats)

Compra entrades aquí

 cinema mu gran

Lo Sirgador i la Danielle

Viu un recorregut apassionant a bord de Lo Sirgador. Gaudeix de la vida bohemia que ve directament del Paris dels any 20 i s’escapa cap a l’Ebre.
Danielle, propietària d’un petit cafè de París on confluïen poetes, pintors, vividors i bohemis de qualsevol part del món, desenganyada per un amor fallit decideix canviar de vida fugint cap a terres ebrenques. Però els records sempre reapareixen en forma de cançons provinents del seu petit local multicultural. El contrast entre el París d’avantguarda i la bellesa salvatge de les terres ebrenques desperten tota mena d’emocions en l’apassionada Danielle.

Vive un recorrido apasionante a bordo de Lo Sirgador. Disfruta de la vida bohemia que viene directamente del Paris de los años 20 y se escapa hacia el Ebro.
Danielle, peopietaria de un pequeño café de París, donde confluyen poetas, pintores, vividores y bohemios de todo el mundo, desengañada por una traición de amor, decide cambiar de vida huyendo hacia tierras del Ebro. Pero los recuerdos siempre reaparecen en forma de canciones procedentes de su pequeño local multicultural. El contraste entre el París de vanguardia y la belleza salvage de las tierras bañadas por el Ebro despiertan toda clase de emociones en la apasionada Danielle.

Adult. 12 € / Jubilats i Carnet Jove. 10 € Nens < 10 anys. 6 €
Anticipada Adult. 11 € / Jubilats i Carnet Jove 10 € / Nens < 10 anys 5 €
Telf. Informació i reserves: 652 39 82 88
Organitza: Lo Sirgador de l'Ebre
Lloc: Embarcador Fluvial

Dissabte: 13:00h, 16:00h, 17:00h, 18:30h, 19:30h
Diumenge: 11:30h, 13:00h, 16:00h, 17:00h, 18:30h

Compra d'entrades aquí

WhatsApp Image 2017 05 16 at 07.33.03

Viatge històrico-poètic a l'Amposta centenària

Us proposem que ens acompanyeu en un recorregut poètic i a la vegada històric, per uns temps en els que a Amposta començava a sonar la música i en els que encara estava a les fosques. Comecem el nostre viatge a les acaballes del s.XIX per finalitzar-lo amb la fundació de la Unió Filharmònia dAmposta a través de la veu i el cos de personatges que es donen cita per a fer-nos partíceps de l'esdevenir de la ciutat entre ells anys 1894 i 1917.

Producció per a la IX Festa del Mercat a la Plaça

Dissabte 20 de maig a les 11 h i a les 11:45 h

Diumenge 21 de maig a les 11 i a les 11:45

Lloc inici. Pl. Joan MIró (Barri del Grau)

Preu únic: 5€

Entrades aquí

viatge gran

"Luz Divina" fonda y casa de comidas

Espectacle amb música en directe, jota i balls populars d'època. Recreació de la "Fonda Luz Divina de L. Ramos (vda. de Navarro). Calle Mayor, núm. 15 de Amposta, teléfono núm. 26". "Hospedaje diario 6 pesetas: Habitaciones higiénicas, capaces y cómodas, todas con luz eléctrica y timbre. Salón de lectura y piano. Serviio esmerado a la carta y por cubiertos. Salón para baquetes, bodas y bautizos. Confort y economía. Se recomienda especialmente este establecimiento a los señores viajates de comercio."

Únic passi: DIvendres 19 de maig a les 22:30 h

Lloc: Sala de Ball de la Lira

Durada: 60 min

Preu: 4 €

luzdivina gran

Cabaret Ampolino "Els bessons elèctrics"

Aquest any no només arribarà l'electricitat a Amposta, sinó un altre representant de la modernitat. El germà bessó del Perellonenc, afamat pintor de París. Buscarà la inspiració a la seva terra natal però el que trobarà serà embolics, tiros i polseguera. I molta, molta música! Acompanyeu-nos en aquesta nova edició del nostre entranyable cabaret ebrenc. Ampolino és un espectacle còmic de teatre on els personatges ens contes les vivències d'aquest particular Cabaret al barri del grau de la Ciutat, a través de la dansa, el teatre i la música. 

Dissabte 20 de maig a les 23 h

Diumenge 21 de maig a les 21 h

Lloc: Auditori de La Fila

Durada: 70 min

Preu: 7€ / 6 € anticipada

Recomanat per a majors de 18 anys

Compra aquí

ampolino gran

Cercar

Segueix la Festa!