La venda d'entrades de la Festa del Mercat estrena la nova oficina de Cultura i Festes

Des d'aquest dimecres 4 de maig al matí ja estan a la venda les entrades per als espectacles de pagament de la vuitena Festa del Mercat a la Plaça. La venda d'entrades es fa, enguany, a través de dos sistemes.

Per una banda, des de la nova oficina de Cultura i Festes, ubicada a una de les caselles exteriors del Mercat Municipal, al carrer Palau i Quer. Aquesta oficina serà el centre de venda de tots els espectacles que es facin a la ciutat durant l'any. 

Per l'altra banda, les entrades als espectacles també es poden comprar a través d'Internet, al portal Notikumi

Els espectacles de pagament d'enguany són: 

Cinema mut 'Amposta Mon Amour'

CinemaMut.jpg

Passis:
Dissabte 14 : 17:00 h / 20:00 h
Diumenge 15 : 12:00 h / 18:00 h / 19:00 h
Durada: 45 min. - Tots els públics
Preu: 5 €
No numerades

Sinopsi
El doctor Forcadell està cansat de la seva vida monòtona i solitaria, fins que un dia es creua amb la mestra Tere i Cupido fa de les seves perquè s'enamori. Però el doctor no serà l'únic que intentarà conquistar a la mestra: el malvat senyor Fonollosa, l'home que te endeutat a tot el poble d'Amposta, utilitzarà les seves males arts per aconseguir l'amor de la mestra. Els germans Gisbert faran de les seves per ajudar al doctor. Ho aconseguiran?

Vermout Danzat i Altres Varietés 'La Boda del Marqués'

VARIETES_OK_Mitja.jpg

Passis:
Dissabte 14: 13:00 h / 17:00 h
Diumenge 15: 13:00 h / 17:00 h
Durada: 80 min.
Preu: 6 € / + 12 anys
Aforament: 115 persones.
No numerades

Sinopsi

El Casino d’Amposta, te problemes econòmics per les despeses de vermut de l’últim any. Intentaran fer front al deute de la millor manera que saben, però una noticia d’última hora pot convertir a Amposta en la seu d’un enllaç molt especial. Cantants, músics, actors i ballarins porten a escena un còctel divertit, fresc i dinàmic per recrear els espectacles de varietés que s’oferien a Amposta a principis del Segle passat a l’hora del vermut.

Sarsuela 'Els nebots del capità'

Sarsuela.jpg

Passis:
Dissabte 14 : 18:00 h / 22:00 h
Diumenge 15 : 19:00 h
Durada: 100 min. - Tots els públics
Preu: 6,50 €
Numerades

Sinopsi

Adaptació de la sarsuela còmica-lírica-dramàtica «Los sobrinos del Capità Grant» de Julio Verne. Teatre musical, ball i cant protagonitzaran aquesta divertida i peculiar aventura. La història, comença quan l'esbojarrat militar, Motxilla, ja retirat del servei, troba un misteriós mapa a les entranyes d'un llissal. El famós nàufrag, Capità Grant, recompensarà amb grans tresors al qui vagi a rescatar-lo.

Caberet 'Ampolino: sang d'artista'

AMPOLINO_2015_OK.jpg

Passis:
Dissabte 14: 21:00 h i 24:00 h
Diumenge 15: 21:00 h i 24:00 h
Durada: 120 minuts
Preu: 6 €
Numerades

Sinopsi

Quan finalment l'Ampolino remuntava el vol després de 5 anys d’embolics, apareix un misteriós assassí de mals artistes. No volem dir amb això que vingui a l’Ampolino ... No cal patir, no vindrà. O sí? El cabaret d’enguany serà terroríficament divertit. Ampolino és un espectacle còmic de teatre musical on els personatges ens conten les vivències d’aquest particular Cabaret al barri del Grau de la Ciutat, a través de la dansa, el teatre, la música i el circ.

Cercar

Segueix la Festa!