Taller de fotografia de la Festa del Mercat (2013)

 

taller foto1-destacatVist l’èxit de participació en la 1a edició del curs de fotografia realitzat l’any passat a la Festa del Mercat a la Plaça d’Amposta, enguany la revista digital de fotografia, cultura i turisme de les terres de l’Ebre Terres i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, organitzen un segon taller, per a totes aquelles persones interessades en aprendre les habilitats i tècniques adequades per fer retrats, fotografiar espectacles i fotografia social.

És un curs intensiu però complet, amb sessions teòriques i pràctiques, que es desenvoluparan entre el dia 15 i el 22 de maig. Les places són limitades (25 alumnes) i el preu del taller és de 70 €. Les inscripcions es poden fer a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., des del 22 d’abril fins el 10 de maig.

Les sessions pràctiques seran especialment importants per posar en pràctica els coneixements adquirits, fotografiant i fent reportatges fotogràfics, els dies 18 i 19 de maig, a través d’un photowalk (ruta fotogràfica pels espais i activitats al carrer de la Festa), i la pràctica de retrats que es farà el diumenge al matí.

Per a més informació:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 cartell-taller-fotografia