Taller d'indumentària per a la Festa

La indumentària tradicional és un dels aspectes essencials de la Festa del Mercat a la Plaça. Entre la indumentària popular i tradicional que es va confeccionar i lluir a Amposta i les Terres de l'Ebre a finals del segle XIX i els primers anys del segle XX (tot i que algunes persones grans van portar-la fins als anys 1980), trobem peces que són tradicionals i pròpies dels pagesos de l'època, fossin jornalers, propietaris o benestants, i també peces sorgides de la moda d'aquell moment.

Si t'agrada la vestimenta d'època, pots participar al Taller d'indumentària per a la Festa, es realitza des de l'1 de març els dilluns i dimecres de 16.00 h a 18.00 h als Baixos de la Biblioteca Sebastià Juan Arbó a càrrec de Marina Vives.

Inscripció gratuïta a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i al tel: 651 18 31 23

taller4

taller3taller2

Taller de balls populars de principis de segle XX (2017)

Comencen ja els tallers preparatius per Rita Moya i Agustí Ferré, de l’Escola Quick Dance d’Amposta. Són classes pràctiques de balls populars de fa cent any. Aquests balls s’han recuperat sobretot a partir de les recerques musicològiques realitzades en anys anteriors. Es realitza tots els dimecres a l’Escola Quick Dance, de 21:30 a 22:30 h. És un taller obert a tothom.

Llegeix més: Taller de balls populars de principis de segle XX (2017)

Cercar

Segueix la Festa!