Joves realitzadors ampostins roden un curt de cinema mut per la Festa del Mercat a la Plaça.

Sota el títol de “L’herència de l’avi Gisbert” s’ha rodat aquest dies un curt de cinema mut que es projectarà dintre dels actes de la Festa del Mercat a la Plaça que es celebrarà el proper mes de maig a Amposta.
La pel•lícula en blanc i negre esta escrita i dirigida per Jordi Galo amb el suport tècnic de Filmsnòmades i la direcció artística de Joan Guijarro.
Aquest film es un homenatge a les pel•lícules còmiques de principis de segle i el seu director ha volgut reflexar  la vida de la societat ampostina del 1900
La pel•lícula ha estat rodada íntegrament a l’Illa de Buda amb 8 actors amateurs, tots de les Terres de l’Ebre i explica les peripècies de dos germans per aconseguir l’herència del seu avi.
Aquest curt té una durada de 25 minuts i es projectarà al Casal d’Amposta en diferents passis durant la Festa del Mercat al Plaça. La música, que serà interpretada al piano en directe durant les projeccions, està composada pel music ampostí Tomàs Simón.
La regidora de Cultura de l’ajuntament d’Amposta Mar Panisello ha destacat la importància de la implicació d’aquests joves artistes  i col•laboradors que de manera desinteressada s’han sumat als actes d’aquesta ja típica festa ampostina.

Cercar

Segueix la Festa!