Tallers de Balls

Tallers de balls de principis de segle XX

Sarsuela “Agua, azucarillos y aguardiente”

Amb motiu de la preparació de la sarsuela per a la Festa del 2011, el Taller de balls d’aquesta ha estat dirigit i impartit per Jacqueline Biosca, a la seva escola de dansa: valsos, polques, masurques i altres balls són els que estan aprenent i assajant més de 40 ballarines des de finals del passat mes de novembre de 2010, per mostrar-los en la representació de la sarsuela, el dissabte 14 i el diumenge 15 de maig.

Balls de festa de principis de segle XX

Dins els tallers de preparació de la Festa, i també des de fa uns mesos, s’està realitzant amb més de 15 parelles, el taller de balls de festes populars, impartit per Rita Moya i Agustí Ferré, de l’escola de ball Quick Dance d’Amposta: pasdobles, valsos, tangos, masurques, charleston… Aquests balls es mostraran en l’escenificació del ball de festa major, que es fa en el marc de l’espectacle teatral “Una passejada pel temps”, el dissabte la nit dia 14 de maig, a la Plaça de l’Aube.

Taller de teatre de la sarsuela

És el taller de teatre amateur per preparar les escenes de teatre de la sarsuela, en el que participen més de 20 actors i actrius. El taller està impartit per M.  Carme de Francisco i Estela Ferré, amb assajos que també es venen fent des de finals de l’any passat.

Gràcies a tots els que ens deleitareu amb els vostres balls i escenes.
Bona Festa del Mercat!