Casting Festa del Mercat

El passat dissabte 12 de Febrer l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Amposta i la Agencia Dh Agency, vàrem organitzar un casting durant tot el dia, de les 10 del matí fins a les 8 de la tarda, al Casal de la ciutat, amb motiu de la III Festa del Mercat a la Plaça d’Amposta que tindrà lloc els propers 13, 14 i 15 de Maig.

D’aquest casting es seleccionaran alguns dels participants que formaran part dels nombrosos espectacles que l’àrea de cultura de l’Ajuntament d’Amposta prepara per a aquesta propera edició. Una edició carregada de ball, teatre, música en directe i diferents espectacles per a tot tipus de públic i que durant els tres dies ens transportaran a l’Amposta del 1908.
La participació de la ciutat al Casting, ha sigut molt positiva ja que més de mig centenar de persones han acudit a la convocatòria. Artistes, professionals, gent amateur i altres que mai han tingut cap vinculació al món de l’espectacle però que tenen moltes ganes de passar-ho bé i formar part de manera activa i directa en la festa.

Hi ha lloc per a tots quan ens referim a recrear i fer que la ciutat per uns dies torne a principis del Segle passat, es per aquest motiu que la empresa Dh Agency, que va ser la encarregada del casting, va publicar la convocatòria en la finalitat de que es presentés gent de totes les edats i de perfils molt diferents, i no nomès artistes i professionals de l’espectacle.
La nostra intenció es que tothom participe de la festa, surti al carrer vestit d’època i disfrute de l’ambient, del menjar i de totes aquelles coses que abans es feien i que poc a poc es van perden. Els jocs tradicionals, els oficis, els espectacles a l’hora del vermut, etc...

Es per això, que en la selecció dels participants, hem diferenciat dos grups:
En un primer grup, artistes i professionals del món del espectacle: que formaran part de les produccions teatrals que Dh Company prepara per aquesta tercera edició (on s’inclourà un espectacle nocturn)
I per altra banda, un grup amateur, els actors de la Festa: d’on es treuran artistes per a formar part de la resta d’activitats que l’Ajuntament està preparant com escenificacions al carrer, balls a les places, i recreació de diferents personatges de la època, entre d’altres.   

També s’ha elaborat una base de dades per a poder comptar en la participació en properes edicions de la festa, de tota la gent que s’ha presentat al casting i que no ha sigut seleccionada en aquesta ocasió.

Una vegada més, els Ampostins i Ampostines han respòs perfectament a la crida i han demostrat les ganes que petits i grans tenen per participar d’una festa que cada any es consolida amb més força i és reconeguda arreu del territori.

Moltes gràcies a tots i com dièm al teatre.
MOLTA MERDA. Ens vèiem a la Festa del Mercat 2011.