El sorteig per participar a la cursa enigmàtica deixa 34 grups sense poder jugar

Amposta es troba ja del tot immersa en els últims preparatius de la quarta edició de la Festa del Mercat a la Plaça, bona mostra de l’expectació que crea entre la ciutadania i el seu grau de participació és el prop d’un miler de persones que es van congregar dissabte a la tarda a la Plaça del Mercat per assistir al sorteig dels grups que podran participar en la cursa enigmàtica Enigma 103.
En total es van presentar 84 grups d’unes 10 persones cadascun, entre els que es va fer un sorteig dels 50 que podran participar en una gimcana nocturna pel casc antic d’Amposta que té lloc divendres a la nit i que porta per títol “Els amics te’ls tries. La família te toca”. L’acte de sorteig va comptar amb l’ambientació del cantador Gaurdet i la seva rondalla.
Per als grups que no van ser afortunats, encara hi ha dues oportunitats més, un grup es decidirà mitjançant un concurs que tindrà lloc demà dimarts al programa “La ciutat al dia” d’Amposta Ràdio de 9 a 10 del matí i l’altre a través de Facebook al grup de les Marfantes.

Cercar

Segueix la Festa!