Crida a engalanar els balcons

L’Ajuntament d’Amposta convida els veïns i veïnes de la ciutat a engalanar els seus balcons durant la X FESTA DEL MERCAT A LA PLAÇA

Com tots els anys, durant els dies de la Festa del Mercat a la Plaça, la plaça Major es vestirà de Festa, amb la col·locació dels domassos i banderes a l’edifici de l’Ajuntament. Aquest any, i amb motiu dels 10 anys de la Festa, l’Ajuntament anima a fer extensiva aquesta acció a tothom, tal i com s’ha fet tradicionalment en les festes del calendari festiu anual, especialment a la Festa Major.

Tradicionalment, els carrers de pobles i ciutats s’engalanaven per tal d’acollir les processons religioses i també les celebracions i actes festius civils més destacats de l’any. El guarniment de façanes i balcons conferia una imatge diferent a les places i carrers a la que mostraven de forma quotidiana, que expressava la importància lúdica o festiva dels actes que s’hi havien de celebrar.

És per això que, l'Ajuntament d’Amposta fa aquest any una crida especial als veïns i veïnes d’Amposta a engalanar els seus balcons amb vànoves, flassades, mantons i altres peces de roba tradicional de grans dimensions, així com amb banderes de roba de la ciutat, per festejar, amb la solemnitat que es mereix, la X edició de la Festa del Mercat a la Plaça.

La crida no és només per als veïns del nucli antic, on es fa el mercat de parades i tavernes, sinó que fa extensiva la crida a tota la ciutat, perquè decoren els balcons i terrasses i així donar color i vida a la Festa, fent-la sentir més seva i alhora més acollidora als visitants.

I és que el fet de guarnir els nostres balcons farà que la ciutat canvie i es transforme en tot un espai comú de la Festa del Mercat.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

crida a engalanar balcons cartell festa del mercat amposta 2018

Inscripció Cursa enigmàtica 2018

cursa enigmatica 109 festa del mercat amposta 2018 1600

Requisits per entrar al sorteig de la cursa enigmàtica

NORMES GENERALS:
• grups de mínim 6 persones màxim 10 ( capità inclòs)
• els equips que TOTS els seus membres ja tinguin 16 anys complits (el dia de la cursa) podran anar sols.
• els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’adults. La meitat del grup sempre han de ser majors d’edat.
• només s’acceptarà una inscripció per grup.
• inscripció 10€ ( només els grups que participaran a la cursa).
emplenar la sol•licitud online
imprimir el document i portar-lo el dia del sorteig

QUALSEVOL ANOMALIA DETECTADA EN LES INSCRIPCIONS, COMPORTARÀ L’EXPULSIÓ DE LA CURSA.

GRUP MASTERS 20: TOTS els membres del grup han de tenir 20 anys o més complits (el dia de la cursa) D’aquesta urna sortiran 30 grups per jugar.

GRUP CONVENCIONAL: grups de gent de qualsevol edat. D’aquesta urna sortiran 20 grups per jugar. 

Realitzar la sol·licitud online (formulari web)

Cinema Mut a la Festa del Mercat

Gaudeix de les dos últimes pel·lícules de la trilogia de cinema mut amb humor, aventures i molt d'amor. Dues produccions de la Festa del Mercat filmades a les Terres de l'Ebre per a les edicions de la Festa del Mercat a la Plaça del 2014 i del 2016 i que han estat projectades a la Fira Modernista de Terrassa. Producció de Filmsnòmades amb direcció de Jordi Galo.

Dissabte 20 de maig

17:00 - Amposta Mon Amour - 45 min

20:00 - La consulta del Doctor Forcadell - 40 min

Diumenge 21 de maig

12:00 - Amposta Mon Amour - 45 min

18:00 - La consulta del Doctor Forcadell - 40 min

19:00 - Amposta Mon Amour - 45 min

Lloc: Teatre del Casal

Preu únic: 5€ (seients no numerats)

Compra entrades aquí

 cinema mu gran

Lo Sirgador i la Danielle

Viu un recorregut apassionant a bord de Lo Sirgador. Gaudeix de la vida bohemia que ve directament del Paris dels any 20 i s’escapa cap a l’Ebre.
Danielle, propietària d’un petit cafè de París on confluïen poetes, pintors, vividors i bohemis de qualsevol part del món, desenganyada per un amor fallit decideix canviar de vida fugint cap a terres ebrenques. Però els records sempre reapareixen en forma de cançons provinents del seu petit local multicultural. El contrast entre el París d’avantguarda i la bellesa salvatge de les terres ebrenques desperten tota mena d’emocions en l’apassionada Danielle.

Vive un recorrido apasionante a bordo de Lo Sirgador. Disfruta de la vida bohemia que viene directamente del Paris de los años 20 y se escapa hacia el Ebro.
Danielle, peopietaria de un pequeño café de París, donde confluyen poetas, pintores, vividores y bohemios de todo el mundo, desengañada por una traición de amor, decide cambiar de vida huyendo hacia tierras del Ebro. Pero los recuerdos siempre reaparecen en forma de canciones procedentes de su pequeño local multicultural. El contraste entre el París de vanguardia y la belleza salvage de las tierras bañadas por el Ebro despiertan toda clase de emociones en la apasionada Danielle.

Adult. 12 € / Jubilats i Carnet Jove. 10 € Nens < 10 anys. 6 €
Anticipada Adult. 11 € / Jubilats i Carnet Jove 10 € / Nens < 10 anys 5 €
Telf. Informació i reserves: 652 39 82 88
Organitza: Lo Sirgador de l'Ebre
Lloc: Embarcador Fluvial

Dissabte: 13:00h, 16:00h, 17:00h, 18:30h, 19:30h
Diumenge: 11:30h, 13:00h, 16:00h, 17:00h, 18:30h

Compra d'entrades aquí

WhatsApp Image 2017 05 16 at 07.33.03

Cercar

Comprar entrades online

Segueix la Festa!